PARTERAPI

PARTERAPI

RABAT VED 5 SESSIONER

RABAT TIL STUDERENDE

RABAT VED 5 SESSIONER
RABAT TIL STUDERENDE

MOBIL: 20 89 44 39

MAIL: camillapovlsen@live.dk

MOBIL: 20 89 44 39

MAIL: camillapovlsen@live.dk

Parterapi

Jeg ser mine par som modige. Og jeg ser mine par komme her, fordi noget er vigtigt for dem. De er vigtige – men noget er blevet svært. Mønstre, der er uhensigtsmæssige for den fælles lykke og samhørighed, har vist sig. Sammen finder vi ind til, hvorfor I er blevet fanget i et negativt mønster. Vi taler om parforholdet, og vi vil sammen søge den trygge tilknytning som destination.

Min sessioner er bygget på et grundlag, der hedder, at terapien er soft, slow and simple. Vi tager små, men vigtige, skridt. Mønsteret er fjenden, ikke den anden.

Vores mønstre handler ofte om en reaktion på noget, der er blevet trådt på. Jeg vil gerne hjælpe jer til at finde modet til at finde, og vise, sårbarheden og validere jer på, hvorfor det kan være så svært. Det er okay at være sårbar, det er menneskeligt og naturligt. Men sårbarheden kan være svær at håndtere, og så viser man eksempelvis vreden som en reaktion. Vi har forskellige beskyttelsesstrategier, de er naturlige, men nogle gange uhensigtsmæssige.

Hvis vi lægger mærke til det, er det SÅ befriende, når vi mærker, at andre deler deres sårbarhed med os – men det kræver mod, og det kræver øvelse, at få øje på at det er dét, der er på spil. Bag f.eks. vrede, flugt eller frustration er der naturlige menneskelige sårbarheder, som vi alle sammen har. Og de er ikke er svagheder. De er alment menneskelige. Det er vores reaktioner også.

Det er ikke så underligt, at kærligheden har trange kår i en hektisk hverdag – Praktik, planlægning og logistik kommer i første række, og langsomt men sikkert, føler man, at man “mister” sig selv og hinanden mere og mere, og kun lige klarer sig igennem hverdagen. Det kan være stressende.

Formålet med parterapien er at skabe en ny og dybere forståelse og respekt for hinanden som de to individuelle mennesker, I er, ligeværdigt forbundne til hinanden. Vi arbejder med, at I får viden omkring mønstre, forsvarsstrategier, frustrationer, behov og længsler. Det vil typisk åbne op for nye, og langt mere hensigtsmæssige, mønstre mellem jer.

Parterapi

Jeres historie, og jeres situation, er helt unik. Uanset hvor I er nu, og hvad jeres behov er, kan I glæde jer over, at I har taget det første skridt imod et bedre parforhold.

I parterapien skal ingen skal gå ind i sårbarheden alene, så vi tager små skridt sammen, og jeg går forrest. Vi vil gerne hjælpe mine par med at kommunikere fra hjertet.

Når vi skændes, er der ingen, der lytter.

Sammen kigger vi på parforholdet udefra, hvad skete der i rummet mellem jer?

Vi vil gerne bag om problemet. Vi vil ikke ind i diskussionen.

Neuropsykologisk går jeg ind i jeres erfaringsverden. De nye følte erfaringer, hvad er det jeres krop husker. Så det handler både om erindring og her og nu. Vi går med effekten, hvad gør den ved parforholdet? Bag adfærden ligger der jo ofte en længsel efter noget andet.

Dét vi kan dele, kan vi også hele.

Jeg har en grundholdning til, at der intet er galt med jer og jeres følelser, men at det er dét, i gør med dem, der volder jer problemer. I skal tilbage i en tryg kontakt.

Det kan starte helt tilbage i barndommen

Nogle gange går jeg tilbage i barndommen, er der noget dér, der har gjort dig sårbar? Og vi går bag om fortællingerne. De reaktionsmønstre, der tidligere har reddet dig, rammer dig måske nu? Tilknytningsmønstre, hvad vi har med os, flytter med ind i parforholdet.

Vi ser aldrig ens på tingene. Dét jeg oplever, ser anderledes ud, end dét den anden oplever. Målet er at kunne sætte sig ind i dét, den anden forstår. Hvordan ser det ud på den andens inderside? Dét, i kommer med i terapien, kan ikke kun forstås med to øjne, det skal forstås med fire øjne. Vi skal låne hinanden øjne. Det er ikke det ene eller det andet, det er begge dele. Jeg vil i parterapien arbejde med, at i får lyttet til hinandens mest betydningsfulde steder, få jer til at forlade jeres eget sted for en stund.

Jeg ønsker, at i som par får skabt en fælles forståelse af, hvad der sker mellem jer.

Der skal være en alliance, et ønske om at ville hinanden. Jeg skaber engagement, anker, platform, sprogligt og emotionelt, og jeg går forrest ind i sårbarheden.

Referencer

“Camilla skaber et rum, hvor man føler sig helt tryg ved at tale om de ting der går tæt på. 

Hos Camilla bliver man mødt med nærvær, empati og upartiskhed der gør at man begge føler sig set, hørt og forstået. 

Camilla har en god evne til at lytte og spørge ind til kernen. Vi mærkede tydeligt at hun havde tænkt og reflekteret over detaljer imellem vores sessions som hun samlede op på. 

Vi vil anbefale Camilla til alle par der ønsker at blive klogere på sig selv og hinanden. “

Henrik og Gitte

Vi gik i parterapi hos hende, og hun er virkelig god til at gøre så man ikke føler hun tager parti. Hun er lyttende og stiller de helt rigtige spørgsmål som vi selv måske ikke er så gode til at stille hinanden.

God til at sætte tingene i et nyt lys og andet perspektiv så man lettere kan forstå og accepterer hinanden for de forskellige synspunkter man nogen gange kan have i et forhold.

Dejlig rolig og afslappet atmosfære – har følt os i trykke hænder fra første håndtryk.

Kan varmt anbefales her fra vi genfandt gnisten og kærligheden.”

Line og Daniel

“Hos Camilla blev jeg set, som den jeg var. Og som den, jeg havde glemt, jeg også kunne være. Camilla lyttede uden at fordømme. Hun så mig, og det er rart at være i hendes nærvær. Camilla fik øje på mine styrker, pludselig stod de tydeligere frem for mig. 

Det var vigtigt, der hvor jeg var, på det tidspunkt i mit liv. Hvor alt var håbløst. 

Camilla så min moral og mit mod. Jeg vil bare gerne sige tak.”

Maria, 25 år

FÅ ET INDBLIK I, HVAD DET GIVER AT VÆRE I TERAPI HOS MIG

Rabat ved opstartssamtale

God og givende terapi handler også rigtig meget om, at du/I føler tryghed i rummet sammen med mig. Jeg tilbyder derfor en reduceret pris, med kr. 100, ved første samtale.

Glæder mig til at møde jer.

Dette tilbud gælder Psykoterapi, Stress, Unge med angst, Parterapi og Pårørende.

Sjælland:

Hersegade 20 2. sal, 4000 Roskilde

Fyn:

Jessens Mole 7B, 2.2., 5700 Svendborg

Kontakt info.

20894439

 camillapovlsen@live.dk

© Copyright - Viben Terapi | Camilla Povlsen | Psykoterapeut